Polecamy

 

Warto zobaczyć

Historia kulinariów

Tradycje Wielkanocne

15 kwietnia 2019

Przepisy

Idealne frytki w czterech krokach

29 kwietnia 2021

Smaki świata

FOCCACIA I RÓŻNE JEJ ODMIANY

20 stycznia 2021

Smaki świata

Słów kilka o Yerbie

5 października 2020

Aktualności

Super Foods

Pasta kokosowa – jakie ma właściwości i do...

​Pasta kokosowa dla niektórych jest kompletną zagadką – nie każdy w ogóle słyszał o takim produkcie. A szkoda, bo ma ona dobroczynny wpływ na nasze zdrowie. Czas zatem nadrobić zaległości. Z dalszej części artykułu dowiesz się...

Dieta

Ból wątroby co może oznaczać i jak sobie z...

Wątroba to bardzo ważny organ w organizmie ludzkim, spełniający wiele funkcji m.in. udział w procesach trawiennych, produkcja białkowa, detoksykacja, czy gromadzenie zapasów witamin. Wątroba nie jest unerwiona, jednak dolegliwości...

Historia kulinariów

Jakie wyzwania za sobą niesie praca w...

Praca w gastronomii może być zarówno wymagająca, jak i satysfakcjonująca. Wymagania fizyczne są ogromne i często trzeba stać na nogach przez dwanaście lub więcej godzin dziennie. Nie mówiąc już o wysokich wymaganiach klientów. Jednak w...

Super Foods

Zdrowe superfoods, które warto wykorzystać w...

Superfoods to modne ostatnio pojęcia, które dotyczy produktów odznaczających się składem bogatym w wiele witamin oraz mikroelementów, które wspierają prawidłowe funkcjonowanie naszych organizmów...