[{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A3506.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A3506-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A3506-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A3506-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A3506-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2629.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2629-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2629-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2629-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2629-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4950.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4950-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4950-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4950-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4950-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/silvio-smak-4.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/silvio-smak-4-800x533.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/silvio-smak-4-1024x682.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/silvio-smak-4-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/silvio-smak-4-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/gessker.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/gessker-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/gessker-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/gessker-1200x555.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/gessker.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4910.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4910-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4910-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4910-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/H0A4910-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/SK-A-1456.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/SK-A-1456-800x615.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/SK-A-1456-1024x787.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/SK-A-1456-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/SK-A-1456-1920x555.jpg"},{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2643.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2643-800x231.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2643-1024x296.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2643-1200x590.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2014/05/HH0A2643-1920x555.jpg"}]
 
[{"meta":{"desc":"","caption":""},"full":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2015/03/840x465.jpg","medium":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2015/03/840x465-800x443.jpg","large":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2015/03/840x465.jpg","slideshow":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2015/03/840x465.jpg","banner":"http://magazynsmak.pl/wp-content/uploads/2015/03/840x465.jpg"}]

ŚNIADANIA FILMOWE Z TRANSATLANTYKIEM

Są filmy, których nie powinno oglądać się z pustym żołądkiem. Wiedzą o tym organizatorzy cyklu „Śniadań Filmowych z Transatlantykiem”, które wystartowały w sobotę 14 marca. Raz w miesiącu w poznańskiej restauracji Concordia Taste będzie można nie tylko dobrze zjeść, ale także obejrzeć inspirowane kulinariami filmy.

Śniadania filmowe to rozgrzewka przed Festiwalem TRANSATLANTYK, który od 7 do 14 sierpnia gościł będzie w Poznaniu i wybranych miastach Wielkopolski. Produkcje, które będą prezentowane podczas porannych spotkań, były już wyświetlane podczas ubiegłych edycji festiwalu w sekcji Kina Kulinarnego i cieszyły się dużą popularnością. Pora na smaczne przypomnienie.

Bilet wstępu w cenie 15 zł można wykorzystać podwójnie: oglądając filmowy seans oraz wybierając w tej cenie dowolne pozycje ze śniadaniowego menu.
Program:

14 marca: „Smak Curry” , reż. Ritesh Batra
Subtelna opowieść o wdowcu i młodej mężatce, których drogi krzyżują się, gdy kobieta przez pomyłkę wysyła do mężczyzny obiad ze swoją najlepszą potrawą.

18 kwietnia „Chef”, reż. Jan Favreau
Opowieść o szefie, który po utracie posady w renomowanej restauracji otwiera bar szybkiej obsługi.

W kolejnych miesiącach do śniadania serwowane będą filmy „Jiro śni o sushi” i „Faceci od kuchni”.

Na śniadania restauracja zaprasza od godz. 10.00 do 13.00.
Filmowe projekcje rozpoczynają się o godzinie 11.00.
Bilety do nabycia na miejscu.
Więcej informacji: http://www.concordiadesign.pl/pl/dla-kazdego/wydarzenia/sniadanie-z-transatlantykiem

© Super Paper & Co. 2014

Pierwszy polski kwartalnik o kulturze jedzenia.

ZNAJDZIESZ NAS NA:

code: macchiatocode
Copyright © Super Paper & Co. 2014